Skip links

Parametreler indirilebilir yazılım lisanslı kulüpler ücretli bahislerle oynarken

Basamaklı mekanizmalar video slotları Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kulüp, biliyor böyle adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı mekanizma.Kazanan kombinasyon yeni piktogramlar almak ek ödül bir tur. Standart basari bet giriş ver ziyaretçi bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O başlar tur ve izler benzer piktogramlar ödeme hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, yaratma müşteri fırsat başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme inşa edilir kârlı dizi.
  • Görüntüler bir ödül dizisi silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • Bu serbest boşluklarda oluştur veya (düşme) yeni simgeler.
  • Oyuncu ödül alır eğer veriler semboller ek olarak form kazanan bir kombinasyon kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğerleri piktogramlar ile.

Bu mekanizma kazanan zincirler durmayacak çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm özellikler işlev tam olarak aynı. Yenilikçi bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Oyuncular için artık gerekli değil sıkıcı etkinleştir makaralar ve form için bekleyin karlı zincir ödeme hatlarından biri.dinamik oyun algoritması ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen ödül kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle aynı anda ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle dalgalardan biri yol açacak önemli kazanma.

Kademeli makaralar fırsat sağlayın kazan birden fazla ödül. düşerken karlı zincirler birkaç arka arkaya kez ödüller biçim çok önemli miktar. Belirli üreticiler ekle yardımcı çarpanlar bu maksimum artır ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Kademeli sıklıkla etkisi yoktur RTP çevrimiçi slotlar. Bir şans var alın sanal makineler ile ağırlıklı finansal getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya nispeten önemsiz (daha düşük %94). İlişki yok ortaya çıkan simgeler ve değer teorik getiri beklenmiyor.

Ancak, basamaklı makaralar artırma önemli bir ödül alma olasılığı. Çalışma prensibi simülatör Başarı bet bunu sırasında yeniler ana dönüş. Bu nedenle çevrimiçi eğlence ile çığ sistemi genellikle dahil daha yüksek dağılım. çünkü makaralar haklı olarak geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu şunu doğrular karlı zincirler yapamayacak yaratacak oldukça sık. Kademeli sanal makineler içindeki sistematiklikleri çoğu zaman daha fazla yok %25-30.

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search