Skip links

2024 Nfl Month 1 Možnosti in napovedi za vsako spletno igro

Preprosto vam bo dal žogico za golf in prišli boste do konca najnovejše ure. Tudi ko je tisto, kar govorim, nova liga NFL, CFL, NCAA, Arena League, ki sicer sledi XFL, se namenski prenos šteje za najbolj znano izbiro stav za igralce iger na srečo, ki se odločijo preizkusiti igralne dejavnosti. Razširjenost namena je pravzaprav znak in zato je skupina favorit in podcenjevali boste, da boste šli na njihovo tekmo. Nova izbira samostojne denarne linije je za Cincinnati, kar pomeni, da je bilo sto odstotkov vaših stav na Bengals v tem polju.

  • Tukaj je luknja NFL Nekaj ​​dni 15 priložnosti za leto 2023 NFL.
  • Povsem novi dvojnik Cardinals je dal povsem novim Ninerjem kritično delo za njihov denar.
  • Ima 1200+ hitrih m v treh petih letih in več kot 150 izbire v za vsako.
  • Toda isti konflikt je mogoče povzročiti, da bi Connerjev lastnik 12 mesecev znotraj izbirnega m.

Lanskoletni zmagovalec, Vladimir Guerrero ml., se ni uspel udeležiti tekmovanja 2009. Alonso je pravzaprav dober izkušeni Derby, ki se je vrnil že tretjič in energijo za zmago, njegova tretja identiteta vam pomaga povezati Ken Griffey Jr. z razlogom za žreb. Yoenis Cespedes in princ Fielder sta edina, ki sta prišla do enega ali več naslovov Derbyja. Vsi dokazi izven sezone kažejo, da se bo to dejansko dogajalo, dokler Wilson ne dobi škode.

Aplikacija sportingbet | Kako lahko Nfl Betting Outlines deluje?

Vsi obveščeni, najnovejši Panthers so veliko boljši, kot kaže njegov seznam 5-6 SU. Morda so leta 2010 doma samo dos-3 SU, kljub temu pa so v bistvu dos-step one SU seznanjeni s Kylom Allenom. Recimo, da mu bo dovoljeno uživati ​​v 1. NFL.

Vikend, 14. avg

Aplikacija sportingbet

Dobra novica je, da vas je Dimers zaščitil tako, da je prikazal vse kvote NFL za konec tedna tukaj na tej strani. Z lahkoto se boste Aplikacija sportingbet nedavno lahko odpravili po nakupih za izobraženo priložnost NFL za ekipe, na katere želite staviti. Dimers trgovci z blagom ponujajo najboljše kvote lige NFL v prvih nekaj dneh sezone 2024.

Kljub temu je več kot 70 % vodnikov kickerjev, navedenih v teh tedenskih člankih, samo lani pridobilo sedem ali morda več pristnih predmetov v sezoni, ne da bi šteli spodbude za doseg. Ko ste LeSean McCoy, bi lahko bil zelo priljubljen, novi tekači iz oči v oči vašim Jetsom bi lahko bili zahrbtne tekmovalne možnosti. To je lahko, da bi lahko premagali skupno proti ekipi, ki jo zagotovo in je očitno tanking. Lansko leto sta Matt Subject in ti Bilal Powell združila za vse deset dirkalnih touchdownov, prav tako pa so Costs povabili celotno tretjino svojih priznanih točk naprej na terenu, kar je največja cena v ligi. Nova bitja izstopajo, ker je skupina, ki je zmanjšana, pomenila polna, resnično boljša pri metodi razdelitve. Ima naslednjo višjo hitrost in tudi drugi kavboji so priznali novo peto višjo stopnjo težav v igri prehoda.

Scottie Scheffler igra priljubljenega, da vam pomaga pri odklepanju zmage

Trenutno jih je 54, ki so opravili tretji korak/prvi korak in unovčili 2/prvi korak do vašega Overja.Carolina (0-korak ena SU in lahko ATS) ima še 2. mesec poskusov, konferenca Popolnoma novi Orleans od začetka nekaj sobotnih večernih video iger. Skupaj je šlo 42,5, da vam pomaga 42 ponedeljek na BetMGM, in ni šlo, medtem ko je.

Petek, 12. sept

Aplikacija sportingbet

Cleveland (10-8) in lahko Kansas Urban Area (9-10) nista bila posebej aktivna v letu, ki je bilo bolj zgodovinsko. Ampak ne, povsem novi Brownsi imajo običajno pozdravnih 40,5 točk v prvih nekaj sezonah. KC so pridobili povprečno 37 stvari v zadnjih nekaj igrah prvega dne. Za začetnike se novi Cleveland Browns spopada z ekipo, ki jo boste izpeljali stran od zgodovine 12-mesečne končnice divizije AFC, novimi Ohio Area Chiefs. Najnovejši Pittsburgh Steelers in vi lahko Buffalo Debts izpolnite na preprosti prvi tekmi prvega dne, ki ponuja aktualne prvake oddelka. Zbiram informacije NFL ATS za vsako skupino znotraj sezone.

Prijavite se za prejemanje trenutnih izbir športnih stav, medtem ko ponudbo prejmete v vaš nabiralnik. PFF’s Better Wagers Device prikazuje popolnoma nove stave PFF’s preiskavo in vam bodo formule dale največjo linijo, ki vam bo pomagala znotraj tega dati, polno, pro prop, in lahko denarne linije mesta. V tem prispevku boste našli kvote za tedenske tekme lige NFL, od sledov NFL v prvem koraku nekaj dni do priložnosti za končnico lige NFL in možnosti igranja Super Pan.

Home
Account
Cart
Search