Skip links

Sporthírek, Értékelések, Fantasy Videojáték

“Megnyitom a Chiefs harmadik lépését, és azonnal elkezdhetsz Bucs +3 fogadásokkal hozni” – mondta Murray, megjegyezve egy egyszerű lépést K.C.-nek. Azonban a pontosztó hivatkozási szám és a készpénz a Kansas City mellett a harmadik/1-es hajtóerő. Így nem csoda, hogy a kínálat a friss Bucsra költözött az NFL néhány napos négy esélyének piacán.

  • Azonban a vadonatúj Bills-Eagles teljesen feljebb próbált egy helyet, 47,5-ről 48, kedd közepén, majd a tegnapi 48,5-öt követi.
  • “A legújabb Jags az új AFC Southernt kapta, és benne lehet a No. cuatro magvakat, amelyeknek van bevétele. A vadonatúj Titans is védelemre van rövidítve. Arra számítok, hogy melyik vonalon folytatják az új Jags-szerűek átvitelét.”
  • A San Fran-ban megszakadt a tipikus éves SU-kereseti sorozat a 15-nél, egy olyan szakaszon, ahol a Niners több lépéses 3-as ATS-t ért el.
  • Ezen túlmenően azt javasoljuk, hogy mérlegelje talán a legújabb találkozás költségeit, valószínűleg megéri a pénzt, a potenciális játékrészesedést és a lehetséges bevételeket megfelelően.
  • A Prop wagers potenciálisan nyerő módszer lesz saját szerencsejáték-gyűjteményének diverzifikálására.
  • A negatív NFL esély azt jelenti, hogy az új választás a kedvenc, ami kevesebb kifizetést eredményezhet.

De nem, igyekszem az egyik ajánlatot tenni az NFL fogadási megjelenésre. Szeretnél eközben számos NFL online játékra vagy szerencsejátékra fogadni? Az NFL-játékosok bizonyos típusai a passzolási kellékek, a rohanó kellékek, a kellékek megszerzése és a touchdown-szerzők kellékei voltak. A legtöbb NFL-felhasználói kellék több/alacsonyabb fogadásban van, még akkor is, ha a legkorábban, és minden alkalommal, amikor a touchdown-pontszerző kellékei valóban megkülönböztetett kizárásnak számítanak. Pont ad, pénzvonal és összességében csákány, ami minden bizonnyal a saját NFL-válogatás weboldalán található. Vannak azonban több fajta NFL-fogadási választék is, amelyeket a legtöbb egyéb NFL-cikkünkben talál.

Értékelje a Detroit Lions esélyeit és nyomait Give, Complete, Moneyline

Ha úgy dönt, hogy a friss Dallas Cowboysra tesz fogadást, akkor a fogadás nyeréséhez 1-7 tétet kell nyernie. A friss NFL-vonal útvonala tulajdonképpen egy olyan kifejezés, amelyet megszoktak, amikor a pénz belép vagy távozik az egyik tetején vagy esetleg a másikon, és a játékkínálatot vagy esetleg az adományt is ténylegesen befolyásolja a saját pénzügyeinek legújabb bevonása vagy hiánya. A FoxBet próbáljon ki egy internetes játékszolgáltatót, amely futball fogadásokat biztosít számos futball birtoklására, és sok követelésben játszhat.

Nba Gaming Traces

„Mindegyik párton https://fogadas-sport.com/unibet/ azonos pénz áll rendelkezésünkre.De amikor a friss passz itt megütötte a Ravens -cuatro-t, észrevettem némi ellenkezést, és a Bengals +4 a szerencsejátékosok közismert egyike, aki a -3.5-ös lépésből egyenesen visszafizet” – mondta Meenan. „Ez irreális megfigyelés mozgalom a titkos harmadik lépésből itt csütörtök előtt, azonban teljesen idegen dolgok történtek. A sérülésekre figyelni kell. “Sok nézeteltérés van a véletlen helyen” – mondta Michaelson a Vikings-Broncos vonalról.

A Chicago Bears a Tampa Bay Buccaneers ellen

bookie sports betting game

Az Underdog fogadások egy élvezetes és kockázatos módszer, amellyel feldobhatod NFL-játékos életmódjukat. Underdog fogadást tesz a friss Moneyline-ra vagy akár a továbbjutásra, és fektet azokra az emberekre, akiktől elvárja, hogy megszabaduljon. Egy nagyszerű Wong teaser egy 6 részes intró, amely a -7,5-ös friss kedvenceket tartalmazza -8,5-ig, valamint a +1,5-től és +2,5-től távolabb lévőket.

Itt megtalálja az NFL fogadási lehetőséget az őrült kártya-rájátszáshoz, a BetMGM NFL esélye szerint. Vagy a vadonatúj pénzvonalat hibásan árazzák a csapat nyereségességi esélyei alapján, és az NFL-t devizatartomány-átváltó segítségével áttekintheti az egyének lehetőségeit. Az SBR a legfrissebb értelmezést kínálja, és információt fog kapni a fejlesztésekről, és az Ön régiójára jellemző állapot alacsonyabb, mint. A legjobb és több mint gyors fogadás a pénzvonal tétje. Tapasztalatlan futballszerencsejátékosának ez egy kiváló kezdőpont. Valljuk be, ami a fogalmakat illeti, semmi sem egyszerűbb, mint megpróbálni felvállalni a legújabb bajnokot.

Következő, a pénzvonal belépés próbálja megközelíteni a 3/1. lépést, és a pénzvonal készpénze csak félénk a Detroitban az 1. lépéstől. A Tampa Bay a SuperBook NFL 18. napján a jó 5,5 részből álló kedvencnek tartja ezen az estén.Nulla irány volt a továbbadásodhoz, és a full is állandó a 37,5-ben. Ennek ellenére a hagyatéki jegyek 5. dos./1. lépésben futnak, és szinte 4/1. lépésben oszthat pénzt a Tennessee-n. Az Underdog Washington megpróbálja megszerezni a korai feláras jegyek 56%-át/68%-át a korai adományozásból. A teljes nyitás a 48,5 alatt, a 49,5 pénteki birtokában a mélypontot érte el, mert a visszapattanó 46,5-re.

15. nap Nfl lehetőség, nyomok, választások, jóslatok, fogadások, simek

Ezzel szemben, ha több tétet tesznek egy azonos teljes értékűre, akkor jó, magasabb pontszámot várunk, mint a pályák sugallják. Ennél alacsonyabban szétesem a további NFL-esély vadonatúj részletei és az amerikai sporteseményekre való fogadás, hogy felgyorsuljon. Tudjuk, tudjuk, Joe Burrow 1-4-es listát ad a Browns elleni pályafutásában. Cincinnati utolsó clevelandi útja, amely a halloween-parti 12 hónapos történetéhez képest jó halvány veszteség, az agyunkba ivódott. Mégsem, Burrow-nak nem volt Ja’Marr Chase-e, amiatt, és lehet, hogy Jacoby Brissett Cleveland QB1-je.

Home
Account
Cart
Search