Skip links

Увеличаване на вашата рутинна грижа за кожата с Intenskin и двойно почистване

Увеличаване на вашата рутинна грижа за кожата с Intenskin и двойно почистване

Постоянно търсим вълшебната формула, която да ни предложи здрава, сияйна кожа, когато става дума за грижа за кожата. Лесно е да се почувствате претоварени от големия брой налични стоки и режими. И все пак един добър режим може да преобрази живота на човек. Комбинирането на добавката Intenskin с двойно почистване е една такава мощна комбинация. Този блог е за вас, независимо дали сте нов в грижата за кожата или сте фанатик на красотата с опит. Ще навлезем в големи подробности за това как тези два компонента се комбинират, за да осигурят на кожата ви стимула, който заслужава.
Двойно почистване: какво е това?
Нека започнем с двойното почистване, основите. Общността за грижа за кожата може да използва тази дума от известно време, но какво всъщност означава? Процедура в две стъпки, наречена двойно почистване, има за цел да почисти напълно кожата ви. Той е идеален за премахване на отломки, грим и замърсители, които се натрупват през деня.

Методът в две стъпки

Стъпка 1: Почистващ препарат на маслена основа и първата стъпка е да започнете с почистващ препарат на маслена основа. Гримът, слънцезащитните продукти и допълнителното масло се отстраняват от почистващи препарати на маслена основа, без да се премахва естествената бариера за влага на кожата ви. Поради способността му да контролира производството на мазнини, това е особено важно за тези с мазна или смесена кожа.
Стъпка 2: Използвайте почистващ препарат на водна основа За да се отървете от всички последни следи от замърсители, изплакнете почистващия препарат на маслена основа и след това използвайте почистващ препарат на водна основа. Като гарантира, че всички следи от грим, изпотяване и мръсотия са премахнати, тази втора стъпка подготвя кожата ви за следващите фази на вашия процес.
Тази програма включва повече от просто почистване на лицето два пъти седмично. Става въпрос да се уверите, че вашата чиста, свежа кожа абсорбира всички продукти, които използвате след това, включително овлажнители, серуми и, разбира се, Intenskin.
Защо е важно двойното почистване?
Ако носите грим, живеете в замърсен район или използвате слънцезащитен крем редовно – и трябва да нанасяте слънцезащитен крем всеки ден, без извинения – двойното почистване е абсолютно задължително. Но защо е толкова важно?

Подобрено усвояване на продукта

Кожата ви може по-ефективно да абсорбира продуктите за грижа за кожата, които използвате, когато е чиста от допълнително масло и остатъци. Представете си как слагате любимия си серум или овлажнител върху остатъци от грим. Уф! За да достигне до полезните съставки, кожата ви ще трябва да се бори със слоевете мръсотия. Като използвате двойно почистване, можете да се уверите, че кожата ви е готова да абсорбира всички хранителни вещества от следващите продукти.

Спиране на огнища

Всеки знае, че запушените пори водят до акне, а никой няма време за това! Като изчиства напълно порите ви, двойното измиване помага за предотвратяване на задръствания. Освен това намалява вероятността от дразнене и възпаление, които са основният фактор за появата на акне, като елиминира всички признаци на грим.

Представяме Intenskin: Най-добрата добавка за грижа за кожата

След като сте почистили кожата си безупречно, нека обсъдим Intenskin. Как се вписва в рутинната ви грижа за кожата и какво точно представлява? Премиум добавка, наречена Intenskin, има за цел да насърчи здравето на кожата отвътре навън. Считайте го за вашия скрит инструмент за добавяне на допълнително излъчване. Въпреки че локалните лечения могат да бъдат доста ефективни, вътрешното подхранване на кожата създава истинската магия.

Операцията на Intenskin

Комбинация от жизненоважни витамини, минерали и антиоксиданти е включена във формулата на Intenskin за поддържане на млада, здрава кожа. Допринася за повишен синтез на колаген, повишена еластичност на кожата и намаляване на видимостта на бръчките и фините линии. Това е подобно на това да инжектирате кожата си със свежест и жизненост всеки ден.
Формулата функционира, като се фокусира върху основните причини за увреждане на кожата и стареене, които често се дължат на лоша храна, стрес на околната среда и самия процес на стареене. Вие осигурявате на тялото си ресурсите, от които се нуждае, за да поддържа и възстановява здрава кожа, като приемате Intenskin редовно.

Важни компоненти на Intenskin

Внимателно подбраният списък с компоненти на Intenskin е едно от основните му предимства. Нека разгледаме някои от основните участници:

  • Колагенови пептиди & Най-разпространеният протеин в нашата кожа е колагенът, но с напредване на възрастта тялото ни произвежда по-малко от него. Добавките с колагенови пептиди спомагат за запазването на еластичността и структурата на вашата кожа.
  • Витамин С в допълнение към В допълнение към добре известните си изсветляващи ефекти, витамин С е от съществено значение за създаването на колаген. Помага за защита на кожата от вредите от околната среда и свободните радикали.
  • хиалуронова киселина и Този суперхидрататор е от съществено значение за запазване на хидратацията и плътността на кожата, тъй като може да съхранява 1000 пъти теглото си във вода.
  • Витамин Е и Витамин Е е антиоксидант, който поддържа общото здраве на кожата, предпазва от оксидативен стрес и подпомага заздравяването на увредени кожни клетки.
  • Цинкът и цинкът, който има противовъзпалителни свойства, подпомага естествения процес на оздравяване на кожата и помага за намаляване на акнето и възпалението.

Как двойното почистване се подобрява от Intenskin

Тогава каква роля играе Intenskin във вашия режим на двойно почистване? Лесно е. Вашата кожа е оптимално подготвена за абсорбиране на локално лечение след двойно почистване. Но това е само половината от битката. Вие се грижите за кожата си както отвътре, така и отвън, когато използвате Intenskin в ежедневния си режим.

Методът отвътре навън

Считайте кожата си за растение. Локалните терапии действат подобно на поливането на листата, докато добавки като Intenskin осигуряват хранене на корените. Какъв беше резултатът? кожа, която е по-здрава, по-здрава и естествено сияйна. Използването на Intenskin заедно с двойно измиване гарантира, че се справяте с кожните проблеми от всички фронтове.

Тайната е последователността

Като всеки отличен режим на грижа за кожата, важно е да бъдете последователни. За оптимален ефект, включете двойно почистване в ежедневието си и приемайте Intenskin редовно. Истинските предимства се появяват при продължителна употреба, дори ако можете да получите блясък след няколко дни. Кожата ви ще стане по-стегната, по-млада и по-овлажнена с течение на времето.

Аптека Intenskin: Къде да го вземете

Опитвате ли се да намерите Intenskin? Дори ако има много добавки за грижа за кожата, достъпни онлайн, добра идея е да проверите аптеката в квартала. Купуването на Intenskin в аптеките гарантира, че продуктът, който купувате, е надежден и идва от уважаван доставчик. В допълнение, фармацевт може да отговори на всички въпроси, които може да имате относно прилагането му в ежедневния си режим.
Уверете се, че продуктът има всички необходими елементи, които обсъдихме по-рано, като внимателно прочетете етикета, когато купувате Intenskin в аптеките. Ефективността на добавките зависи до голяма степен от тяхното качество.

Как да се възползвате максимално от режима си за грижа за кожата

Сега, след като разбирате основите на Intenskin и двойното пране, ето още няколко насоки, които да ви помогнат да извлечете максимума от своята рутина:
Пийте много вода. Поддържането на овлажнена и плътна кожа изисква пиене на много вода. Независимо колко добри са вашите продукти за грижа за кожата, лицето ви ще изглежда дехидратирано.
Почивайте си достатъчно и докато спите, кожата ви се възстановява сама през повечето време. Опитайте се да спите между седем и девет часа добър сън всяка нощ, за да насърчите здравословното обновяване на кожата.
Носете слънцезащитен крем всеки ден, независимо дали е дъжд или слънце, за да защитите кожата си от ултравиолетовите лъчи. Не пестете от слънцезащитен крем. Никога няма да използвате по-добър продукт против стареене от този!
Покажете любезност и правете нежни, кръгови движения, когато почиствате. Прекалено енергичното търкане може да раздразни кожата и да отслаби нейния защитен слой.
Струва си да бъдете търпеливи, а грижата за кожата отнема време. Въпреки че можете да видите някои промени веднага, истинската промяна отнема време. Придържайте се към режима си и го оставете да си върши работата няколко месеца.

Последни думи

В крайна сметка вашият режим на грижа за кожата трябва да комбинира вътрешни и външни грижи в еднаква степен. Мощната комбинация от двойно почистване и Intenskin ви дава здравата, сияйна кожа, която винаги сте желали. Вие се позиционирате за успех, когато почиствате кожата си от токсини и я подхранвате отвътре навън. Когато става въпрос за постигане на действителни резултати, вашите най-големи съюзници са постоянството и последователността. Затова имайте предвид предимствата на двойното измиване и Intenskin следващия път, когато обмисляте да изоставите режима си за грижа за кожата!

Home
Account
Cart
Search